Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

supercracks (310694) - Cala Millor FC (123569) » 115827003: T20/J13/VII

Liga 115827003 Información oficial sobre el partido 115827003 en Hattrick

23.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 13 / VII.573 (38609)

Los Corsarios de Eardin Alineación oficial del equipo 'Los Corsarios de Eardin' en el partido 1 - 1 Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido
Artur Puig (30') 1 - 0
1 - 1 Victor Kilsgaard (31')
Los Corsarios de Eardin Alineación oficial del equipo 'Los Corsarios de Eardin' en el partido 1 - 1 Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Corsarios de Eardin Alineación oficial del equipo 'Los Corsarios de Eardin' en el partido 0 - 5 Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Corsarios de Eardin

Goles Goles

  • 136 Minuto 30 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Romas Šemelinas es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Artur Puig per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 30 passava a ser 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 64 per blocar una centrada d'en Alejandro Rojas Brieva va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Corsarios.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergi Pineda de Corsarios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan José Verdesoto de Corsarios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Ignacio Falera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Alija.

Cala Millor FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Victor Kilsgaard que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Romas Šemelinas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Millor que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Malcolm Boddie, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Victor Kilsgaard de Millor es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Philhard Marcinkowski de Millor va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Yvan Ammann va prendre el seu rol al minut 78.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Mate Fabijan estava fent un bon partit.