Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THUGCREW3 (487509) - Real Granada F.C. (798845) » 115825504: T20/J1/VII

Liga 115825504 Información oficial sobre el partido 115825504 en Hattrick

31.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / VII.547 (38583)

fiestaloka Alineación oficial del equipo 'fiestaloka' en el partido 2 - 1 Real Granada F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Granada F.C.' en el partido
Manel Romero (35') 1 - 0
Tobias Petrovic (42') 2 - 0
2 - 1 Knut Trischberger (84')
fiestaloka Alineación oficial del equipo 'fiestaloka' en el partido 2 - 1 Real Granada F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Granada F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fiestaloka Alineación oficial del equipo 'fiestaloka' en el partido 2 - 0 Real Granada F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Granada F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fiestaloka

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Manel Romero, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. fiestaloka es posava per davant!
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): fiestaloka va aconseguir el 2 - 0 quan Tobias Petrovic va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cipriano Vázquez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Cipriano Vázquez de fiestaloka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25, José Cabral de fiestaloka es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Real Granada F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 84, el jugador visitant Knut Trischberger va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Granada van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Emmanouil Cholakis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Frederic Sarasa, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a fiestaloka, però Norberto Rubén Jugo no va poder encertar el xut.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Norberto Rubén Jugo de Granada, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 252 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Wouter van der Veen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Granada va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 72, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Emmanouil Cholakis.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Granada va fer una substitució al minut 40. Mathias Ragnbeck va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Maurice Pauchard.