Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Textsurfers (122449) - VfB Astur (796800) » 115824067: T20/J7/VII

Liga 115824067 Información oficial sobre el partido 115824067 en Hattrick

12.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / VII.521 (38557)

Roxus Team Alineación oficial del equipo 'Roxus Team' en el partido 1 - 0 VfB Astur Alineación oficial del equipo 'VfB Astur' en el partido
?eslav Kosek (85') 1 - 0
Roxus Team Alineación oficial del equipo 'Roxus Team' en el partido 1 - 0 VfB Astur Alineación oficial del equipo 'VfB Astur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roxus Team Alineación oficial del equipo 'Roxus Team' en el partido 2 - 0 VfB Astur Alineación oficial del equipo 'VfB Astur' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roxus Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Roxus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 85 Česlav Kosek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Roxus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Teixidor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en José David Álamo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de José David Álamo va ser clau en la jugada d'atac de Roxus al minut 42, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jordi Bardisa, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Jordi Bardisa del Roxus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Rui da Costa del Roxus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José David Álamo va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 83 per blocar una centrada d'en Jesús Teixidor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Roxus.

VfB Astur

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Astur van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però Nick Marvin Hartinger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Astur va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Laur Villems va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.