Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sergiomvp's (780022) - FC BARINDANO (492313) » 115821340: T20/J11/VII

Liga 115821340 Información oficial sobre el partido 115821340 en Hattrick

09.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / VII.472 (38508)

First Doier Team Alineación oficial del equipo 'First Doier Team' en el partido 1 - 5 FC bigum Alineación oficial del equipo 'FC bigum' en el partido
0 - 1 Hernán Amorós (26')
0 - 2 Ilie Ilie (34')
0 - 3 Javier Manuel Aparicio Pérez (68')
0 - 4 Marcos Gómez (72')
Benjamín Carretón (73') 1 - 4
1 - 5 Hernán Amorós (79')
First Doier Team Alineación oficial del equipo 'First Doier Team' en el partido 1 - 5 FC bigum Alineación oficial del equipo 'FC bigum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
First Doier Team Alineación oficial del equipo 'First Doier Team' en el partido 0 - 4 FC bigum Alineación oficial del equipo 'FC bigum' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

First Doier Team

Goles Goles

  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Óscar Domínguez, que quasi sense aire va regalar la pilota a Benjamín Carretón de First, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 4. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de First, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Javier Ybarra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferran Vallverdú es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC bigum

Goles Goles

  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 26 minuts, Hernán Amorós va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a bigum l'avantatge per 0 - 2. Ilie Ilie en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Javier Manuel Aparicio Pérez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 0 - 3 per a bigum.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcos Gómez, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Hernán Amorós de bigum va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip bigum Niels Kastholdt quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marcos Gómez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Ilie Ilie de bigum, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): bigum va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Guillermo Iraeta va desviar el xut final de Nazario Gauchola després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Balistreri, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Balistreri va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.