Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

esides caramanchel (802115) - Real Vallobín CF (311254) » 115820837: T20/J11/VII

Liga 115820837 Información oficial sobre el partido 115820837 en Hattrick

09.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / VII.463 (38499)

Beluso Alineación oficial del equipo 'Beluso' en el partido 2 - 1 Alicante CF Alineación oficial del equipo 'Alicante CF' en el partido
0 - 1 Jan Hassellius (6')
Etienne Grosso (42') 1 - 1
Tor Evensen (53') 2 - 1
Beluso Alineación oficial del equipo 'Beluso' en el partido 2 - 1 Alicante CF Alineación oficial del equipo 'Alicante CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Beluso Alineación oficial del equipo 'Beluso' en el partido 2 - 0 Alicante CF Alineación oficial del equipo 'Alicante CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beluso

Goles Goles

  • 109 Minuto 6 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 6 minuts Donas Leinas es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Jan Hassellius que d'un gran xut va marcar per a Alicante el 0 - 1.
  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors del Beluso amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 42, deixant Etienne Grosso en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Beluso va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 53 Tor Evensen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Javier Galdós va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Donas Leinas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tor Evensen de Beluso va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Etienne Grosso de Beluso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Alicante CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alicante va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Eduardo Morales, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): El Alicante va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jan Hassellius la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Alicante va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Guillermo Comellas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Hassellius de Alicante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Alicante, en Jordi Altimira, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.