Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

team rewind (779721) - Merida rcf (313295) » 115818636: T20/J7/VII

Liga 115818636 Información oficial sobre el partido 115818636 en Hattrick

12.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / VII.424 (38460)

CD Gladios Alineación oficial del equipo 'CD Gladios' en el partido 0 - 2 Merida rcf Alineación oficial del equipo 'Merida rcf' en el partido
0 - 1 Tobias Mølgaard (62')
0 - 2 Dra?o Stajkovac (77')
CD Gladios Alineación oficial del equipo 'CD Gladios' en el partido 0 - 2 Merida rcf Alineación oficial del equipo 'Merida rcf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Gladios Alineación oficial del equipo 'CD Gladios' en el partido 0 - 1 Merida rcf Alineación oficial del equipo 'Merida rcf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Gladios

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Gladios van sortir al contraatac al minut 11, però Ville Mäkimaa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Andreas undir Mikkjalsveggi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gladios sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Philip Spatzenegger, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vivaldo Anunciação es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernardo Avis.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Alfredo Alonso Mañes de Gladios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vivaldo Anunciação va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Gladios va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Merida rcf

Goles Goles

  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tobias Mølgaard que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Merida.
  • 105 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Frederico Valério va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Dražo Stajkovac va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Merida posava el marcador 0 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Nathan Galfano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Merida quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tobias Mølgaard va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Örjan Joelsson de Merida amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Merida es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Wiktor Korga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Boy Koene al camp.