Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D LA IRUELA (120672) - Kodoi_barça (118681) » 115817192: T20/J9/VII

Liga 115817192 Información oficial sobre el partido 115817192 en Hattrick

26.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / VII.398 (38434)

Skyline Athletic Alineación oficial del equipo 'Skyline Athletic' en el partido 4 - 1 Sabuco Alineación oficial del equipo 'Sabuco' en el partido
Willy (14') 1 - 0
1 - 1 ?emsi Mümtaz (26')
Jesús Carballo (30') 2 - 1
Jesús Carballo (47') 3 - 1
Iván Gavaldà (48') 4 - 1
Skyline Athletic Alineación oficial del equipo 'Skyline Athletic' en el partido 4 - 1 Sabuco Alineación oficial del equipo 'Sabuco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Skyline Athletic Alineación oficial del equipo 'Skyline Athletic' en el partido 9 - 1 Sabuco Alineación oficial del equipo 'Sabuco' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skyline Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Willy ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Athletic es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Jesús Carballo va donar a Athletic un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Athletic va augmentar la diferència quan Jesús Carballo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Iván Gavaldà progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Carballo va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Viggo Amby va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iván Gavaldà va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60, Iván Gavaldà de Athletic va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 9 (Lesión grave): Després de 9 minuts, Athletic va veure com el seu jugador Nichita Rãdulescu havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Miquel Guitart entraria per ocupar el seu lloc.

Sabuco

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Şemsi Mümtaz de Sabuco va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Şemsi Mümtaz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Şemsi Mümtaz era fer passades de llarga distància. Al minut 70 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Alejandro Mitjans però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Şemsi Mümtaz de Sabuco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Era el minut 51 quan després d'una dura entrada, el jugador Paul Åkerbom de Sabuco s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Semblava que Johan Yde s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.