Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dominican Do Play (995179) - C.D LA IRUELA (120672) » 115817179: T20/J8/VII

Liga 115817179 Información oficial sobre el partido 115817179 en Hattrick

19.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / VII.398 (38434)

LoS EnTeMiTaDoS Alineación oficial del equipo 'LoS EnTeMiTaDoS' en el partido 2 - 1 Skyline Athletic Alineación oficial del equipo 'Skyline Athletic' en el partido
Gisbert Wentzel (42') 1 - 0
Finn Bergmann (55') 2 - 0
2 - 1 Víctor Manuel Martínez (57')
LoS EnTeMiTaDoS Alineación oficial del equipo 'LoS EnTeMiTaDoS' en el partido 2 - 1 Skyline Athletic Alineación oficial del equipo 'Skyline Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LoS EnTeMiTaDoS Alineación oficial del equipo 'LoS EnTeMiTaDoS' en el partido 1 - 2 Skyline Athletic Alineación oficial del equipo 'Skyline Athletic' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS EnTeMiTaDoS

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): EnTeMiTaDoS s'avançava al marcador al minut 42, després d'un rebot que va caçar en Gisbert Wentzel per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de EnTeMiTaDoS a 2 - 0. Finn Bergmann va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Mattias Håkansson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EnTeMiTaDoS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Björn Andreasson que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Klaus Balsbach va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de EnTeMiTaDoS.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Robert Arak, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vasco Jacinto.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Semblava que Gisbert Wentzel s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Skyline Athletic

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 57, el jugador visitant Víctor Manuel Martínez va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Eugenio Ranieri haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Athletic al minut 78.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Carballo de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Manuel Martínez.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Cristofor Popescu va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.