Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carletes F.C. (125210) - Red Bull Force (439969) » 115806073: T20/J3/VII

Liga 115806073 Información oficial sobre el partido 115806073 en Hattrick

14.04.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 3 / VII.200 (38236)

Ourense, fc Alineación oficial del equipo 'Ourense, fc' en el partido 1 - 1 Destroyer_Sleiker Alineación oficial del equipo 'Destroyer_Sleiker' en el partido
0 - 1 Jesús Martínez (31')
Thorleif Nonbo (32') 1 - 1
Ourense, fc Alineación oficial del equipo 'Ourense, fc' en el partido 1 - 1 Destroyer_Sleiker Alineación oficial del equipo 'Destroyer_Sleiker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ourense, fc Alineación oficial del equipo 'Ourense, fc' en el partido 2 - 0 Destroyer_Sleiker Alineación oficial del equipo 'Destroyer_Sleiker' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ourense, fc

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Passat el minut 32 de joc, Thorleif Nonbo facilitava les coses al Ourense amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Paolo Cantarini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ourense se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Ourense va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leif-Enar Laakso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tarcisio Mariconda.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eugène Laigneau va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Tarcisio Mariconda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a Ourense per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Janne Pulkkinen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Ourense va fer una substitució al minut 45. Miguel Martínez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Eduardo Torres.

Destroyer_Sleiker

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Detlef Habich va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jesús Martínez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Destroyer_Sleiker van sortir al contraatac al minut 40, però Andre Gallecker va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Destroyer_Sleiker va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Martínez va desviar el xut final de Alfred Walkner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Figo Lammertink de Destroyer_Sleiker, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Destroyer_Sleiker va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduardo Torres va desviar el xut final de Andre Gallecker després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jesús Martínez ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.