Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tarragona club futbol (485664) - Le Petit Merchant CF (436757) » 115804855: T20/J7/VII

Liga 115804855 Información oficial sobre el partido 115804855 en Hattrick

12.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / VII.178 (38214)

franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido 3 - 1 Kalamares B.C Alineación oficial del equipo 'Kalamares B.C' en el partido
Juan Fernando España (58') 1 - 0
1 - 1 Víctor Bajo Fernández (78')
Romualdo Castromil (82') 2 - 1
Abe van de Kraats (84') 3 - 1
franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido 3 - 1 Kalamares B.C Alineación oficial del equipo 'Kalamares B.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido 0 - 1 Kalamares B.C Alineación oficial del equipo 'Kalamares B.C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

franziskaner

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): franziskaner va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 58 Juan Fernando España va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): El franziskaner era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Abe van de Kraats va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de franziskaner va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Fernando España, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romualdo Castromil de franziskaner va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramón García Villaverde es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Juan Fernando España de franziskaner va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en August Nilsson de franziskaner va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Kalamares B.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Kalamares van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 78, quan Víctor Bajo Fernández va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 109 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): José María Pandolfi es va complicar la vida al minut 82 intentant esquivar Romualdo Castromil en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del franziskaner, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Alfred Hubáček va estar a punt de posar per davant a Kalamares amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Filipe Aldeia va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Bajo Fernández que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Víctor Bajo Fernández va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Filipe Aldeia, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Al minut 61 en Kristóf Petőfi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frits Nereng de Kalamares es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Després de 16 minuts jugats, Alfred Hubáček es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gianluca Finazzi.
  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de Kalamares Paweł Karabin va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José María Pandolfi va entrar en el seu lloc.