Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zimmeria F.C. (775475) - tarragona club futbol (485664) » 115804841: T20/J4/VII

Liga 115804841 Información oficial sobre el partido 115804841 en Hattrick

21.04.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / VII.178 (38214)

Zimmeria F.C. Alineación oficial del equipo 'Zimmeria F.C.' en el partido 1 - 1 franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido
Teodor Grzybiec (32') 1 - 0
1 - 1 Ramón García Villaverde (76')
Zimmeria F.C. Alineación oficial del equipo 'Zimmeria F.C.' en el partido 1 - 1 franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zimmeria F.C. Alineación oficial del equipo 'Zimmeria F.C.' en el partido 2 - 1 franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zimmeria F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zimmeria va ser Teodor Grzybiec.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Zimmeria Guillem Rodríguez quasi marca al minut 4 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fernando Mowat l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Zimmeria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Gerold Wullimann va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Teodor Grzybiec gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Filipe Aldeia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Zimmeria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Hauke Froemmel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sören Seger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gerold Wullimann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerold Wullimann de Zimmeria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Guillermo García de la Vega de Zimmeria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Marijn Heun de Zimmeria va abandonar el terreny de joc després de 13 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Aitor Cabrero va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Guillem Rodríguez no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

franziskaner

Goles Goles

  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 76 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ramón García Villaverde.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Ramón García Villaverde va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mitchell Salter va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Robert Menken de franziskaner va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antolí Fabre de franziskaner es va guanyar la targeta groga merescudament.