Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bituminarias (486722) - duritam (800898) » 115804447: T20/J1/VII

Liga 115804447 Información oficial sobre el partido 115804447 en Hattrick

31.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / VII.171 (38207)

ATLETI Alineación oficial del equipo 'ATLETI' en el partido 3 - 1 Africa Ceutí S.D. Alineación oficial del equipo 'Africa Ceutí S.D.' en el partido
Jure Rupnik (39') 1 - 0
Tadeo Unzueta (42') 2 - 0
Jean-Charles Coulon (48') 3 - 0
3 - 1 Alberto Fatás (81')
ATLETI Alineación oficial del equipo 'ATLETI' en el partido 3 - 1 Africa Ceutí S.D. Alineación oficial del equipo 'Africa Ceutí S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLETI Alineación oficial del equipo 'ATLETI' en el partido 2 - 0 Africa Ceutí S.D. Alineación oficial del equipo 'Africa Ceutí S.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETI

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Jure Rupnik va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ATLETI.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Tadeo Unzueta va augmentar l'avantatge de ATLETI a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): ATLETI va aconseguir el 3 - 0 quan Jean-Charles Coulon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): ATLETI va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tadeo Unzueta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Alipiev.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El ATLETI ho intentava per la dreta per mitjà de Henny Wils, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Jean-Charles Coulon es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jure Rupnik va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tadeo Unzueta.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tadeo Unzueta va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Juan Alfonso Coloma de ATLETI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oliver Dominović de ATLETI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Jean-Charles Coulon va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alex Gothár. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Africa Ceutí S.D.

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 81 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Alberto Fatás.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Caballas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Antonie Henstra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Caballas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonie Henstra va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tiago Barbosa de Caballas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de Caballas César Hervías va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nino Reschly va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Caballas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Julio Santamaría no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Guillermo Aedo al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Esa Juhala no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.