Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zaragoza CC.FF (121380) - R.C Distrito Pimp (309398) » 115804307: T20/J8/VII

Liga 115804307 Información oficial sobre el partido 115804307 en Hattrick

19.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / VII.168 (38204)

Elomaloko F.C. Alineación oficial del equipo 'Elomaloko F.C.' en el partido 0 - 6 ATL.Descartados SCC Alineación oficial del equipo 'ATL.Descartados SCC' en el partido
0 - 1 Daniel Morreau (16')
0 - 2 Carlos Mora (31')
0 - 3 Eduardo Fortes (39')
0 - 4 Anders Kronblad (48')
0 - 5 Gerard-Jan van Stralendorff (85')
0 - 6 Gerard-Jan van Stralendorff (87')
Elomaloko F.C. Alineación oficial del equipo 'Elomaloko F.C.' en el partido 0 - 6 ATL.Descartados SCC Alineación oficial del equipo 'ATL.Descartados SCC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Elomaloko F.C. Alineación oficial del equipo 'Elomaloko F.C.' en el partido 0 - 7 ATL.Descartados SCC Alineación oficial del equipo 'ATL.Descartados SCC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elomaloko F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tjibbe Hof no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manolo Tobalina estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manolo Tobalina.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Valderramal de Elomaloko va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Vaquero de Elomaloko va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ATL.Descartados SCC

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): SCC agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniel Morreau amb mestria.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos Mora de SCC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Noel Presno va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SCC, Eduardo Fortes, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Anders Kronblad va augmentar l'avantatge de SCC a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al SCC per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 85. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Gerard-Jan van Stralendorff. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): SCC va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Gerard-Jan van Stralendorff va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Damián Gravalosa va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Gerard-Jan van Stralendorff que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Noel Presno es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tjibbe Hof de SCC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anders Kronblad.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): El jugador de SCC Vlad Vasilescu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Eduardo Fortes va entrar en el seu lloc.