Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los pasnay (488730) - Norteños athetic (994109) » 115802611: T20/J5/VII

Liga 115802611 Información oficial sobre el partido 115802611 en Hattrick

28.04.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VII.138 (38174)

Parias Manchados FC Alineación oficial del equipo 'Parias Manchados FC' en el partido 3 - 0 ginebra FC Alineación oficial del equipo 'ginebra FC' en el partido
Mario Levine (24') 1 - 0
Juhani Palsio (30') 2 - 0
Mario Levine (34') 3 - 0
Parias Manchados FC Alineación oficial del equipo 'Parias Manchados FC' en el partido 3 - 0 ginebra FC Alineación oficial del equipo 'ginebra FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parias Manchados FC Alineación oficial del equipo 'Parias Manchados FC' en el partido 1 - 1 ginebra FC Alineación oficial del equipo 'ginebra FC' en el partido
Tiene suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,3 % 52,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parias Manchados FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mario Levine de Manchados va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juhani Palsio de Manchados va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Janusz Janakowski estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mario Levine va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Manchados va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lucas Torres, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Lucas Torres una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Jaume Morató va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Janusz Janakowski de Manchados gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

ginebra FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Andrea Genovesi va estar a punt de posar per davant a ginebra amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gonzalo Benítez va impedir un gol cantat.
  • 254 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de ginebra i el va llençar en David Maestro, però el va fallar.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en David Maestro ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Enrique Alaminos completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bjarne Filtenborg de ginebra es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.