Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZURDO TEAM (800802) - Trets (486284) » 115799242: T20/J3/VII

Liga 115799242 Información oficial sobre el partido 115799242 en Hattrick

14.04.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 3 / VII.78 (38114)

F.C. La Pomar Alineación oficial del equipo 'F.C. La Pomar' en el partido 2 - 1 The_Legend_of_Senna Alineación oficial del equipo 'The_Legend_of_Senna ' en el partido
Mirko Spidle (12') 1 - 0
Randy Williams (29') 2 - 0
2 - 1 Radoslav ?krbi? (73')
F.C. La Pomar Alineación oficial del equipo 'F.C. La Pomar' en el partido 2 - 1 The_Legend_of_Senna Alineación oficial del equipo 'The_Legend_of_Senna ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. La Pomar Alineación oficial del equipo 'F.C. La Pomar' en el partido 0 - 1 The_Legend_of_Senna Alineación oficial del equipo 'The_Legend_of_Senna ' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Pomar

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 12 minuts quan Mirko Spidle va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Pomar.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Jesús Albuquerque entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pomar, un peu providencial d'en Randy Williams va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Olivio Cova va ser clau en la jugada d'atac de Pomar al minut 33, quan ell mateix va fer una passada brutal a Randy Williams, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Radiša Perović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maxwell Ustorf de Pomar es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eetu Meklin de Pomar es va guanyar la targeta groga merescudament.

The_Legend_of_Senna

Goles Goles

  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Radoslav Škrbić era molt més ràpid que el defensa José Salazar. Al minut 73, el jugador de The_Legend_of_Senna va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): The_Legend_of_Senna va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ricardo Ordoñez Gil va desviar el xut final de Knut Nielsen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Ordoñez Gil va fer una estirada espectacular al minut 30, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Rafael Merino.
  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 31, quan un error defensiu va deixar Tage Lange completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del The_Legend_of_Senna va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Carlos Fernando Mateos no va poder controlar.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del The_Legend_of_Senna va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Carlos Fernando Mateos no va poder controlar.