Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Murfito (489716) - wesley world (489000) » 115799048: T20/J10/VII

Liga 115799048 Información oficial sobre el partido 115799048 en Hattrick

02.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 10 / VII.74 (38110)

estamos indo, vamos ke chegamos F.C. Alineación oficial del equipo 'estamos indo, vamos ke chegamos F.C.' en el partido 2 - 1 wesley world Alineación oficial del equipo 'wesley world' en el partido
0 - 1 Juraj Kamenský (13')
Gilberto Arellano (35') 1 - 1
Spartaco Patti (69') 2 - 1
estamos indo, vamos ke chegamos F.C. Alineación oficial del equipo 'estamos indo, vamos ke chegamos F.C.' en el partido 2 - 1 wesley world Alineación oficial del equipo 'wesley world' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
estamos indo, vamos ke chegamos F.C. Alineación oficial del equipo 'estamos indo, vamos ke chegamos F.C.' en el partido 2 - 1 wesley world Alineación oficial del equipo 'wesley world' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estamos indo, vamos ke chegamos F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Gilberto Arellano de chegamos empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): chegamos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 69 Spartaco Patti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): chegamos va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Jikke van Gessel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Domènec Jorrín va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Roque Ruiz Olarría va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El chegamos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Jikke van Gessel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steffen Mikkelsen de chegamos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Yaron Strull de chegamos va abandonar el terreny de joc després de 59 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Willy Hendrawangers va entrar en el seu lloc.

wesley world

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Juraj Kamenský que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Franz Hermann de wesley, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 52, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de wesley va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nicola De Vita, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antón Davo de wesley la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Patrick Mainau, el jugador de wesley va ser expulsat al minut 67.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Edmundo Saul de wesley va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Franz Hermann va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Antón Davo va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.