Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D Mallorca (490391) - Murfito (489716) » 115799047: T20/J11/VII

Liga 115799047 Información oficial sobre el partido 115799047 en Hattrick

09.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / VII.74 (38110)

The Sexy Sadies Alineación oficial del equipo 'The Sexy Sadies' en el partido 1 - 1 estamos indo, vamos ke chegamos F.C. Alineación oficial del equipo 'estamos indo, vamos ke chegamos F.C.' en el partido
Samuel Nava (56') 1 - 0
1 - 1 Domènec Jorrín (76')
The Sexy Sadies Alineación oficial del equipo 'The Sexy Sadies' en el partido 1 - 1 estamos indo, vamos ke chegamos F.C. Alineación oficial del equipo 'estamos indo, vamos ke chegamos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Sexy Sadies Alineación oficial del equipo 'The Sexy Sadies' en el partido 1 - 0 estamos indo, vamos ke chegamos F.C. Alineación oficial del equipo 'estamos indo, vamos ke chegamos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Sexy Sadies

Goles Goles

  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sadies contenien la respiració mentre en Samuel Nava s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Sadies va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Jorge Walter Rattín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Sadies van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però Ismael Tort va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Samuel Nava del Sadies ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Sadies puguin veure en Samuel Nava jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Quirze Serracant el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

estamos indo, vamos ke chegamos F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 76, en Gilberto Arellano del chegamos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Domènec Jorrín que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Ramón Íñiguez va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 20. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del chegamos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marco António Porto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Marco António Porto de chegamos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Steffen Mikkelsen de chegamos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Jan Pettersson de chegamos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.