Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Júniors (795019) - Atlético Resaka (488120) » 115798770: T20/J11/VII

Liga 115798770 Información oficial sobre el partido 115798770 en Hattrick

09.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / VII.69 (38105)

los bokerones cabrones Alineación oficial del equipo 'los bokerones cabrones' en el partido 3 - 0 u.e.sitges Alineación oficial del equipo 'u.e.sitges' en el partido
Hans Ingemarsson (6') 1 - 0
Dionisis Mourlos (30') 2 - 0
Rami Sahar (50') 3 - 0
los bokerones cabrones Alineación oficial del equipo 'los bokerones cabrones' en el partido 3 - 0 u.e.sitges Alineación oficial del equipo 'u.e.sitges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los bokerones cabrones Alineación oficial del equipo 'los bokerones cabrones' en el partido 1 - 1 u.e.sitges Alineación oficial del equipo 'u.e.sitges' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 47,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los bokerones cabrones

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el bokerones va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Hans Ingemarsson aconseguint el 1 - 0.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gonçalo Campos arribés a peus de Dionisis Mourlos, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a bokerones el 2 - 0.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip bokerones va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rami Sahar va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dionisis Mourlos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Hans Ingemarsson de bokerones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

u.e.sitges

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): u.e.sitges va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dominico Correa va desviar el xut final de Ralph-Dieter Kellerbacher després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Sandu Matei va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Dominico Correa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hezi Stav de u.e.sitges la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.