Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os Miñatos de Frades (491036) - Galera FC (311113) » 115794534: T20/J2/VI

Liga 115794534 Información oficial sobre el partido 115794534 en Hattrick

07.04.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 2 / VI.1018 (15336)

Os Miñatos de Frades Alineación oficial del equipo 'Os Miñatos de Frades' en el partido 1 - 1 Azzipp's Team Alineación oficial del equipo 'Azzipp's Team' en el partido
0 - 1 Juha Luomajärvi (5')
Nicola Pulici (49') 1 - 1
Os Miñatos de Frades Alineación oficial del equipo 'Os Miñatos de Frades' en el partido 1 - 1 Azzipp's Team Alineación oficial del equipo 'Azzipp's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Miñatos de Frades Alineación oficial del equipo 'Os Miñatos de Frades' en el partido 1 - 0 Azzipp's Team Alineación oficial del equipo 'Azzipp's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Miñatos de Frades

Goles Goles

  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Passat el minut 49 de joc, Nicola Pulici facilitava les coses al FRADES amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El FRADES va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Erwin Simon-Prill la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Jason Lukas Loy-Hanke va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Mihai Filip va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a FRADES per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jason Lukas Loy-Hanke, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erwin Simon-Prill de FRADES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Calvin Meerman de FRADES es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Després de 33 minuts, FRADES va veure com el seu jugador Erwin Simon-Prill havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Benjamin de Hollander entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Nicola Pulici de FRADES es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Azzipp's Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Azzipps va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Juha Luomajärvi aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Xelmiro Abadin de Azzipps, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 58, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ronald Pangkali Yulianto.