Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ElGetaEsDePrimera (794708) - los real4 life (47450) » 115793618: T20/J11/VI

Liga 115793618 Información oficial sobre el partido 115793618 en Hattrick

09.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / VI.1001 (15319)

ElGetaEsDePrimera Alineación oficial del equipo 'ElGetaEsDePrimera' en el partido 0 - 3 Orquesta Atlética Alineación oficial del equipo 'Orquesta Atlética' en el partido
0 - 1 John Crosbie (22')
0 - 2 Mario Hrabra (69')
0 - 3 John Crosbie (83')
ElGetaEsDePrimera Alineación oficial del equipo 'ElGetaEsDePrimera' en el partido 0 - 3 Orquesta Atlética Alineación oficial del equipo 'Orquesta Atlética' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ElGetaEsDePrimera Alineación oficial del equipo 'ElGetaEsDePrimera' en el partido 0 - 2 Orquesta Atlética Alineación oficial del equipo 'Orquesta Atlética' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ElGetaEsDePrimera

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ElGetaEsDePrimera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jos Hoogendoorn, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Ingibjartur Knudsen va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ElGetaEsDePrimera es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Andreas Boone de ElGetaEsDePrimera es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Orquesta Atlética

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! John Crosbie rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ulf Dahlby, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Mario Hrabra va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Orquesta.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en John Crosbie de Orquesta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Pascal Grüter va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Pascal Grüter quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eder Baquero, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, David Albalà va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eder Baquero va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Eder Baquero va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Finn Sand Pedersen que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ricardo Ureta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ulf Dahlby. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el Orquesta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mario Hrabra s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Mario Hrabra de Orquesta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, David Albalà de Orquesta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.