Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lastronke (120917) - SantaKo (490969) » 115789819: T20/J14/VI

Liga 115789819 Información oficial sobre el partido 115789819 en Hattrick

30.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 14 / VI.933 (15251)

Real Figle Alineación oficial del equipo 'Real Figle' en el partido 1 - 0 MOSTAKES Alineación oficial del equipo 'MOSTAKES' en el partido
Rubén Baena (66') 1 - 0
Real Figle Alineación oficial del equipo 'Real Figle' en el partido 1 - 0 MOSTAKES Alineación oficial del equipo 'MOSTAKES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Figle Alineación oficial del equipo 'Real Figle' en el partido 0 - 1 MOSTAKES Alineación oficial del equipo 'MOSTAKES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Figle

Goles Goles

  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nigul Laasik va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rubén Baena, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Figle van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Rubén Baena des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 45 (Ocasión de contra de falta): El Figle va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Nigul Laasik la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 45 (Ocasión de contra por la derecha): Figle van sortir al contraatac amb encert al minut 45, però Frederico Silva no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Anders Widerlind va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mauro Alcaide, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Frederico Silva, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Castejón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

MOSTAKES

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nicolas Pagnol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a MOSTAKES al minut 40, però el xut de Rodrigo Delso va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MOSTAKES que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Homer Holman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ninh Nhi Ton de MOSTAKES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Onésimo Pumariño de MOSTAKES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.