Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Estrombolis (777483) - Sertemeker (30571) » 115786615: T20/J10/VI

Liga 115786615 Información oficial sobre el partido 115786615 en Hattrick

02.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 10 / VI.876 (15194)

Tronkiwipis Alineación oficial del equipo 'Tronkiwipis' en el partido 2 - 2 persianes fucsies F.C. Alineación oficial del equipo 'persianes fucsies F.C.' en el partido
0 - 1 Falke Vinterberg (10')
0 - 2 Alberto Pestana (25')
Marino Besozzi (87') 1 - 2
Alec Ashworth (90') 2 - 2
Tronkiwipis Alineación oficial del equipo 'Tronkiwipis' en el partido 2 - 2 persianes fucsies F.C. Alineación oficial del equipo 'persianes fucsies F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tronkiwipis Alineación oficial del equipo 'Tronkiwipis' en el partido 1 - 0 persianes fucsies F.C. Alineación oficial del equipo 'persianes fucsies F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tronkiwipis

Goles Goles

  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Adrian Lessnau va anar a parar al cap de Marino Besozzi que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Tronkiwipis el 1 - 2.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Alec Ashworth va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Gabriel Humberto Castillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Tronkiwipis va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Kornelius Schnickschnack va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Tronkiwipis va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 57 que Luis Estepa no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 66 (Ocasión de falta): Tronkiwipis va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 66, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a Tronkiwipis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Artúr Madarász, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Tronkiwipis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Artúr Madarász va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Estepa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alec Ashworth.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Casper Stouten.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Cabuérniga.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Tronkiwipis es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marcus Hill no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Cabuérniga al camp.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Kornelius Schnickschnack de Tronkiwipis va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Berdejo va entrar en el seu lloc.

persianes fucsies F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Falke Vinterberg que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a persianes.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Passaven 25 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alberto Pestana va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Falke Vinterberg de persianes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Juan José Chapin de persianes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.