Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piezas F.C (441637) - Alikates S.A.D. (124984) » 115784578: T20/J5/VI

Liga 115784578 Información oficial sobre el partido 115784578 en Hattrick

28.04.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VI.840 (15158)

Fuera Gomas Alineación oficial del equipo 'Fuera Gomas' en el partido 1 - 0 Alikates S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Alikates S.A.D.' en el partido
Claude Boucher (68') 1 - 0
Fuera Gomas Alineación oficial del equipo 'Fuera Gomas' en el partido 1 - 0 Alikates S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Alikates S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuera Gomas Alineación oficial del equipo 'Fuera Gomas' en el partido 0 - 1 Alikates S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Alikates S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuera Gomas

Goles Goles

  • 117 Minuto 68 (Gol evento especial cansancio): Un David Cervera visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Fuera Claude Boucher que, sol davant el porter, va deixar el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Claude Boucher va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Pombo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Hugues Goetgheluck de Fuera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Lucas Kvinnesland de Fuera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 47 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucas Kvinnesland va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Fuera va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Alikates S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Alikates va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 58, quan Rómulo Goday va quedar-se sol davant el porter Oļģerts Matvejevs, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Enrico Macrì de Alikates, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 63, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Gilbert Poussier de Alikates va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thyge Bager es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Niklas Matsson es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.