Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NeiKoS F.C. (493195) - Pantomaquet (489462) » 115775447: T20/J5/VI

Liga 115775447 Información oficial sobre el partido 115775447 en Hattrick

28.04.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VI.677 (14995)

NeiKoS F.C. Alineación oficial del equipo 'NeiKoS F.C.' en el partido 3 - 1 Malaguitas Alineación oficial del equipo 'Malaguitas' en el partido
Mark Overmars (44') 1 - 0
Jaime Pereira (66') 2 - 0
2 - 1 Walter Volland (75')
Mark Overmars (78') 3 - 1
NeiKoS F.C. Alineación oficial del equipo 'NeiKoS F.C.' en el partido 3 - 1 Malaguitas Alineación oficial del equipo 'Malaguitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NeiKoS F.C. Alineación oficial del equipo 'NeiKoS F.C.' en el partido 4 - 1 Malaguitas Alineación oficial del equipo 'Malaguitas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NeiKoS F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Mark Overmars va donar a NeiKoS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NeiKoS a 2 - 0. Jaime Pereira va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): NeiKoS va augmentar la diferència quan Mark Overmars no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Suat Mutluay! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a NeiKoS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mark Overmars, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a NeiKoS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mark Overmars, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Miguel Chozas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 45, però una magnífica aturada de Matan Rosman va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tõnis Skiperski de NeiKoS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Jon Håkansson de NeiKoS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Malaguitas

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 75, el jugador visitant Walter Volland va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Malaguitas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Remie Schakebos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Asim Thaqafi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Dick Hartmans no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.