Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

skaro (30701) - A Ver Que Pasa (313037) » 115772830: T20/J8/VI

Liga 115772830 Información oficial sobre el partido 115772830 en Hattrick

19.05.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / VI.630 (14948)

churra c.f Alineación oficial del equipo 'churra c.f' en el partido 1 - 3 Equilibrado dinamico Alineación oficial del equipo 'Equilibrado dinamico' en el partido
0 - 1 Pike van Rijkom (37')
0 - 2 Heitor Villamarín (60')
0 - 3 Heitor Villamarín (81')
Juan Carlos Aguirre De Cárcer (86') 1 - 3
churra c.f Alineación oficial del equipo 'churra c.f' en el partido 1 - 3 Equilibrado dinamico Alineación oficial del equipo 'Equilibrado dinamico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
churra c.f Alineación oficial del equipo 'churra c.f' en el partido 2 - 2 Equilibrado dinamico Alineación oficial del equipo 'Equilibrado dinamico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,7 % 54,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

churra c.f

Goles Goles

  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passava el minut 86 del matx, quan l'atent Juan Carlos Aguirre De Cárcer va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de churra van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Carlos Aguirre De Cárcer va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Lluís Hernández van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en José María Gasol a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): churra va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matt Willems en un 1 contra 1 amb el porter Elías Passarella, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 214 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Nisse Carlsson quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a churra! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 200 Minuto 71 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 71 amb una falta ben llançada per en Nisse Carlsson, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fredrik Johansson de churra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juan Carlos Aguirre De Cárcer no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Equilibrado dinamico

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de Equilibrado Pike van Rijkom va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 60, en José Ramón Herrero Davo del Equilibrado va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Heitor Villamarín que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Heitor Villamarín de Equilibrado l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Blaise Heuts. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Gonzalo Laguna no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Israel Martí.