Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Haskell FC (773872) - cfs palau (123850) » 115770073: T20/J5/VI

Liga 115770073 Información oficial sobre el partido 115770073 en Hattrick

28.04.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VI.581 (14899)

Haskell FC Alineación oficial del equipo 'Haskell FC' en el partido 2 - 2 Casa Vallecas HF Alineación oficial del equipo 'Casa Vallecas HF' en el partido
Bruno Gomes (11') 1 - 0
1 - 1 Xavier Angel Sotillo (30')
1 - 2 Anton Treichl (65')
Marek ??tka (72') 2 - 2
Haskell FC Alineación oficial del equipo 'Haskell FC' en el partido 2 - 2 Casa Vallecas HF Alineación oficial del equipo 'Casa Vallecas HF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Haskell FC Alineación oficial del equipo 'Haskell FC' en el partido 4 - 1 Casa Vallecas HF Alineación oficial del equipo 'Casa Vallecas HF' en el partido
Tiene mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Haskell FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bruno Gomes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Haskell es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Haskell van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Marek Łątka.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Haskell per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Bruno Gomes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Miguel Noel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Shavit Gavrieli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Emili Bertrana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Miguel Noel va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Al minut 16 de partit, el jugador Marek Łątka de Haskell es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Casa Vallecas HF

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Xavier Angel Sotillo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 30.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 65, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Anton Treichl es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pablo Domínguez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Vallecas al minut 57.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Robert Stadlbauer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pentti Kalliomäki de Vallecas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Godofredo García, jugador de Vallecas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Jonathan Galilea, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.