Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COT HUC (774765) - ronda c.f (125280) » 115757266: T20/J10/VI

Liga 115757266 Información oficial sobre el partido 115757266 en Hattrick

02.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 10 / VI.352 (14670)

Mosconia-Antiguo Alineación oficial del equipo 'Mosconia-Antiguo' en el partido 1 - 1 Anti Galactus c.f. Alineación oficial del equipo 'Anti Galactus c.f.' en el partido
0 - 1 Brian Deuth (4')
Francesco Brutti (73') 1 - 1
Mosconia-Antiguo Alineación oficial del equipo 'Mosconia-Antiguo' en el partido 1 - 1 Anti Galactus c.f. Alineación oficial del equipo 'Anti Galactus c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mosconia-Antiguo Alineación oficial del equipo 'Mosconia-Antiguo' en el partido 1 - 2 Anti Galactus c.f. Alineación oficial del equipo 'Anti Galactus c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,7 % 1,4 % 84,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mosconia-Antiguo

Goles Goles

  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Francesco Brutti va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Maxime Choulet de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 210 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Francesco Brutti tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Mosconia-Antiguo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Juan Badorrey va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Jaime Jiménez Fuentes de Mosconia-Antiguo va abandonar el terreny de joc després de 5 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier Enrique Castellón va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Maxime Choulet de Mosconia-Antiguo va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Badorrey va entrar en el seu lloc.

Anti Galactus c.f.

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): En Brian Deuth va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 4. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Florentino Otago va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hassan Swift, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Hassan Swift va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Niklas Ekin, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Galactusno va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Brian Deuth va quedar-se sol davant el porter Hassan Swift, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Brian Deuth de Galactusno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Aguilera.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florentino Otago de Galactusno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Cristian Marcato de Galactusno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Ralf Wittwer de Galactusno va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.