Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dokuganryu FC (775338) - Contrabandistes d'espardenya (312386) » 115755854: T20/J7/VI

Liga 115755854 Información oficial sobre el partido 115755854 en Hattrick

12.05.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / VI.327 (14645)

C.D. Horche Alineación oficial del equipo 'C.D. Horche' en el partido 0 - 4 Depredator Alineación oficial del equipo 'Depredator' en el partido
0 - 1 Grigore Vasile (18')
0 - 2 Danny den Besten (40')
0 - 3 Heinrich Frank (65')
0 - 4 Jian Chong-Wai (84')
C.D. Horche Alineación oficial del equipo 'C.D. Horche' en el partido 0 - 4 Depredator Alineación oficial del equipo 'Depredator' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Horche Alineación oficial del equipo 'C.D. Horche' en el partido 1 - 2 Depredator Alineación oficial del equipo 'Depredator' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,3 % 55,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Horche

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Emil Bartocha quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Wahling.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio García.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Benjamin Holland va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Benny Ibsen.

Depredator

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Depredator es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Grigore Vasile es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Depredator va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Danny den Besten va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Heinrich Frank va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 3 per a Depredator.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Jian Chong-Wai de Depredator va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Irvis Janeliūkštis després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesús Delgado va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Depredator va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Liu Jun-Fatt, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Depredator quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jian Chong-Wai va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Jian Chong-Wai va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Heinrich Frank de Depredator la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Jian Chong-Wai de Depredator va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Jian Chong-Wai es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.