Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

presa iberica (311265) - F.C ALACANT (124075) » 115754753: T20/J11/VI

Liga 115754753 Información oficial sobre el partido 115754753 en Hattrick

09.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / VI.307 (14625)

psycho lions Alineación oficial del equipo 'psycho lions' en el partido 0 - 2 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
0 - 1 Imanol Rico (45')
0 - 2 Imanol Rico (50')
psycho lions Alineación oficial del equipo 'psycho lions' en el partido 0 - 2 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
psycho lions Alineación oficial del equipo 'psycho lions' en el partido 1 - 1 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,8 % 59,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

psycho lions

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Andrea Carrozza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de psycho se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Peter Jonsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 214 Minuto 45 (Ocasión de penalti): Mårten Norrer va errar un penal al minut 45 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de psycho va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marc Satorras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jesper Kindell després que el jugador de psycho li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Iván Vicente de psycho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

R.C. Deportivo da Coruña

Goles Goles

  • 171 Minuto 45 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 45, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Imanol Rico es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Imanol Rico de Deportivo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Imanol Rico després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Guillermo Rodríguez va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Burguete. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Sabir Haddad de Deportivo va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Teofilo Otaño va entrar en el seu lloc.