Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Astroyano (801969) - R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos (308885) » 115754610: T20/J4/VI

Liga 115754610 Información oficial sobre el partido 115754610 en Hattrick

21.04.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / VI.305 (14623)

Aránguez Alineación oficial del equipo 'Aránguez ' en el partido 2 - 0 R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido
Eduardo Seco (79') 1 - 0
Eduardo Seco (80') 2 - 0
Aránguez Alineación oficial del equipo 'Aránguez ' en el partido 2 - 0 R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aránguez Alineación oficial del equipo 'Aránguez ' en el partido 1 - 1 R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,4 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aránguez

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eduardo Seco, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aránguez se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 79.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): Zygmunt Umiński de Aránguez va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Eduardo Seco que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aránguez va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zygmunt Umiński, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Després de 84 minuts, Aránguez va veure com el seu jugador Albin Delamotte havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Gunnar Tangen entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Luis Mora, que no va rendir al seu nivell habitual.

R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Driekus Vlaskamp va xutar magistralment una falta al minut 25 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Jørgen Kai Krogslund Andersen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Józef Jackowicz va estar a punt de posar per davant a Licenciados amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Procópio Fontenelle va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Ahmad El-Amin de Licenciados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.