Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real heroes del silencio (122681) - oviedou.d. (486368) » 115743869: T20/J4/VI

Liga 115743869 Información oficial sobre el partido 115743869 en Hattrick

21.04.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / VI.113 (14431)

FCMedsa Alineación oficial del equipo 'FCMedsa' en el partido 1 - 1 SANTA COLOMA DE CERVELLÓ Alineación oficial del equipo 'SANTA COLOMA DE CERVELLÓ' en el partido
0 - 1 Alan Saunders (33')
Frans Heitinga (57') 1 - 1
FCMedsa Alineación oficial del equipo 'FCMedsa' en el partido 1 - 1 SANTA COLOMA DE CERVELLÓ Alineación oficial del equipo 'SANTA COLOMA DE CERVELLÓ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCMedsa Alineación oficial del equipo 'FCMedsa' en el partido 2 - 1 SANTA COLOMA DE CERVELLÓ Alineación oficial del equipo 'SANTA COLOMA DE CERVELLÓ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,8 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCMedsa

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors del FCMedsa amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 57, deixant Frans Heitinga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Bram Baaijens va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FCMedsa.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Frans Heitinga del FCMedsa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adolfo Lantadilla de FCMedsa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Bengt Smed de FCMedsa va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

Goles Goles

  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jacob Cantin és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alan Saunders perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Fernando Baroja va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Oriol Guardiola. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Jacob Cantin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.