Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almaina (313634) - Picas Club (492602) » 115742549: T20/J13/VI

Liga 115742549 Información oficial sobre el partido 115742549 en Hattrick

23.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 13 / VI.89 (14407)

f.c.vallromanes Alineación oficial del equipo 'f.c.vallromanes' en el partido 0 - 2 insomni team Alineación oficial del equipo 'insomni team' en el partido
0 - 1 Whatahui Baines (9')
0 - 2 Guido Schlapbach (44')
f.c.vallromanes Alineación oficial del equipo 'f.c.vallromanes' en el partido 0 - 2 insomni team Alineación oficial del equipo 'insomni team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
f.c.vallromanes Alineación oficial del equipo 'f.c.vallromanes' en el partido 1 - 0 insomni team Alineación oficial del equipo 'insomni team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.vallromanes

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Tim Jansson va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Rendert Atsma va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Bernabéu de f.c.vallromanes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

insomni team

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 9, en Jonas Gullander del insomni va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Whatahui Baines que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Guido Schlapbach va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a insomni.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jonas Gullander que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Whatahui Baines. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de insomni va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Guido Schlapbach va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lasse Pora. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): insomni van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Whatahui Baines no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.