Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J. E. Sant Jaume (310567) - helsinki fotball club (311361) » 115738289: T20/J11/VI

Liga 115738289 Información oficial sobre el partido 115738289 en Hattrick

09.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / VI.13 (14331)

F.C Los Almendros Torrejon Alineación oficial del equipo 'F.C Los Almendros Torrejon ' en el partido 3 - 0 helsinki fotball club Alineación oficial del equipo 'helsinki fotball club' en el partido
Gonçalo Vaz (15') 1 - 0
Gonçalo Vaz (29') 2 - 0
Horacio Encinos (90') 3 - 0
F.C Los Almendros Torrejon Alineación oficial del equipo 'F.C Los Almendros Torrejon ' en el partido 3 - 0 helsinki fotball club Alineación oficial del equipo 'helsinki fotball club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Los Almendros Torrejon Alineación oficial del equipo 'F.C Los Almendros Torrejon ' en el partido 4 - 0 helsinki fotball club Alineación oficial del equipo 'helsinki fotball club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Los Almendros Torrejon

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Almendros va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Gonçalo Vaz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Almendros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gonçalo Vaz va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Almendros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Horacio Encinos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Horacio Encinos gairebé va marcar per a Almendros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Roger Thevenot va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jonny Bohren, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 217 Minuto 90 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Juan Freytes que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. José Cristina se'n va adonar i el va encarar al minut 90 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Roger Thevenot, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Horacio Encinos de Almendros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Donald Koppelmaa, de Almendros, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jonny Bohren el va substituir.

helsinki fotball club

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Bengt Kjær va encarar al porter al 23, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Bengt Kjær l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): helsinki es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Freytes no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Andreas Persode al camp.