Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Velasco (312470) - Lazkao K.E. (310634) » 115737251: T20/J5/V

Liga 115737251 Información oficial sobre el partido 115737251 en Hattrick

28.04.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / V.251 (5766)

airsjordans Alineación oficial del equipo 'airsjordans' en el partido 1 - 3 Lazkao K.E. Alineación oficial del equipo 'Lazkao K.E.' en el partido
0 - 1 Jérémie Calmettes (18')
0 - 2 Hjalmar Tuokko (24')
0 - 3 Kåre Kristiansen (29')
Marten Zegers (30') 1 - 3
airsjordans Alineación oficial del equipo 'airsjordans' en el partido 1 - 3 Lazkao K.E. Alineación oficial del equipo 'Lazkao K.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
airsjordans Alineación oficial del equipo 'airsjordans' en el partido 0 - 1 Lazkao K.E. Alineación oficial del equipo 'Lazkao K.E.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

airsjordans

Goles Goles

  • 101 Minuto 30 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Marten Zegers trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marten Zegers, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Ermes Del Sal no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): airsjordans van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 50, però Oshri Blum va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Maximilian Tell va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilian Tell de airsjordans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alexis Cordero s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Claudio Javier Lopez, en lloc de córrer, relliscava.

Lazkao K.E.

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jérémie Calmettes va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kåre Kristiansen va treure un córner llarg cap al segon pal que en Hjalmar Tuokko, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Lazkao, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Kåre Kristiansen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Semblava que José Bouvier s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.