Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el desmadre (118265) - Atletic Club Can Avis (121724) » 115735699: T20/J1/V

Liga 115735699 Información oficial sobre el partido 115735699 en Hattrick

31.03.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / V.223 (5736)

Duff Beer Alineación oficial del equipo 'Duff Beer' en el partido 0 - 2 Atletic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atletic Club Can Avis' en el partido
0 - 1 Joseph Bachmann (21')
0 - 2 Leif Ingelbeck (51')
Duff Beer Alineación oficial del equipo 'Duff Beer' en el partido 0 - 2 Atletic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atletic Club Can Avis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Duff Beer Alineación oficial del equipo 'Duff Beer' en el partido 0 - 1 Atletic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atletic Club Can Avis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duff Beer

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Domínguez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Duff que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Thord Johansson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Duff va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Thord Johansson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Javier Cabrera va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Loreno Pulido.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Luis Tutusaus ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Atletic Club Can Avis

Goles Goles

  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Joseph Bachmann de Atletic va fer un bon esprint per escapar-se de Javier Cabrera i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): Passaven 51 minuts quan en Leif Ingelbeck va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Atletic sortien al contraatac. La falta llançada per Leif Ingelbeck va sortir força alta sense massa perill.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Peter Myrström va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Lars Kjeldsen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Antonio Toribio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Peter Myrström, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Joseph Bachmann de Atletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Horacio Córdoba de Atletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.