Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TSI Las Vegas (492747) - Michigan D.F. (307577) » 115728047: T20/J13/V

Liga 115728047 Información oficial sobre el partido 115728047 en Hattrick

23.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 13 / V.86 (5599)

TSI Las Vegas Alineación oficial del equipo 'TSI Las Vegas' en el partido 3 - 0 Michigan D.F. Alineación oficial del equipo 'Michigan D.F.' en el partido
Enzo Martínez (9') 1 - 0
Alain Level (86') 2 - 0
Buenaventura (90') 3 - 0
TSI Las Vegas Alineación oficial del equipo 'TSI Las Vegas' en el partido 3 - 0 Michigan D.F. Alineación oficial del equipo 'Michigan D.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TSI Las Vegas Alineación oficial del equipo 'TSI Las Vegas' en el partido 2 - 0 Michigan D.F. Alineación oficial del equipo 'Michigan D.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSI Las Vegas

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Enzo Martínez va donar a Xabi un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Peter Robinsson el va rematar Alain Level amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Xabi va augmentar la diferència quan Buenaventura no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Óscar de las Nieves va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Alain Level. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Enzo Martínez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Xabi ho intentava per la dreta per mitjà de Eduardo Núñez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Javier Naranjo de la Cruz al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Matti Hirvi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilberto de Jesús Ramos.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matti Hirvi de Xabi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Gilberto de Jesús Ramos de Xabi es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Buenaventura .
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matti Hirvi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Xabi va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Santiago Gianello va sortir coix del terreny de joc, substituït per Buenaventura . L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Michigan D.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Omar Arasa de Miguel es va comportar com un juvenil al minut 24 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Michigan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Juan López des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Michigan va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Oriol Pons no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar de las Nieves de Michigan es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Óscar de las Nieves de Michigan es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 45.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Kike Villa va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Michigan estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.