Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real de Las Palmas C.F. (120373) - Communards manda (30919) » 115720811: T20/J10/IV

Liga 115720811 Información oficial sobre el partido 115720811 en Hattrick

02.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 10 / IV.21 (3444)

Slavia de Al Ándalus Alineación oficial del equipo 'Slavia de Al Ándalus' en el partido 2 - 1 Communards manda Alineación oficial del equipo 'Communards manda' en el partido
0 - 1 Antti Melkkilä (13')
Miguel Benítez (14') 1 - 1
Alfonso Ruben Murolo (71') 2 - 1
Slavia de Al Ándalus Alineación oficial del equipo 'Slavia de Al Ándalus' en el partido 2 - 1 Communards manda Alineación oficial del equipo 'Communards manda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Slavia de Al Ándalus Alineación oficial del equipo 'Slavia de Al Ándalus' en el partido 3 - 1 Communards manda Alineación oficial del equipo 'Communards manda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slavia de Al Ándalus

Goles Goles

  • 114 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de 14 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Ándalus, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Miguel Benítez de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Ándalus va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 71 Alfonso Ruben Murolo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Abel Iriarte Calvo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ándalus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Ándalus es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gonzalo Entralgo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Román González al camp.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Jaime López Valdivielso de Ándalus va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Communards manda

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Antti Melkkilä va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): El Communards va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Perry Becq la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Communards va estar a punt d'empatar al 73 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Guillerme Galvez Muñoz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Serafín Lezaun de Communards la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Serafín Lezaun de Communards per doble groga al minut 70.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Perry Becq de Communards va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.