Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los gallolos (1459234) - san diego pontevedra (1459232) » 101356091: T19/J13/X

Liga 101356091 Información oficial sobre el partido 101356091 en Hattrick

03.03.2007 14:25:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / X.3616 (182183)

Gazpachito Alineación oficial del equipo 'Gazpachito' en el partido 0 - 0 DEKEsarOUS F.C. Alineación oficial del equipo 'DEKEsarOUS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gazpachito Alineación oficial del equipo 'Gazpachito' en el partido 1 - 2 DEKEsarOUS F.C. Alineación oficial del equipo 'DEKEsarOUS F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazpachito

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Gazpachito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Federico Alvite en un 1 contra 1 amb el porter Makhtar Sam, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Manso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Gazpachito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Adrián Burgo Díaz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vicente Medel va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Adrián Burgo Díaz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gazpachito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vicente Medel de Gazpachito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Ari Pyyry de Gazpachito va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Heliodoro Fontenla va prendre el seu rol al minut 34.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En David Manso ocupà el lloc d'en Víctor Valderrama al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de Gazpachito quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

DEKEsarOUS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Anders Nilsson va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Cristian Chenlo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 274 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Al minut 61, Bener Emsal de DEKEsarOUS va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Bener Emsal va xutar magistralment una falta al minut 73 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Carlos Ruiz de DEKEsarOUS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): DEKEsarOUS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gilberto Farol no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Faxildo Ferradás al camp.