Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Badajó (30552) - andurinha (1437485) » 101320558: T19/J6/X

Liga 101320558 Información oficial sobre el partido 101320558 en Hattrick

13.01.2007 14:25:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 6 / X.1209 (166464)

FC Losar Alineación oficial del equipo 'FC Losar' en el partido 2 - 0 los alikates Alineación oficial del equipo 'los alikates' en el partido
Diego Molina (59') 1 - 0
Adriel Del Nuevo (76') 2 - 0
FC Losar Alineación oficial del equipo 'FC Losar' en el partido 2 - 0 los alikates Alineación oficial del equipo 'los alikates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Losar Alineación oficial del equipo 'FC Losar' en el partido 2 - 0 los alikates Alineación oficial del equipo 'los alikates' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Losar

Goles Goles

  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): Javier Porras va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Diego Molina, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Als 76 minuts de joc, els nois de Losar van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Adriel Del Nuevo augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Jesús Ruiz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Losar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Losar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ali Omer Shareef ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Losar va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Ricard Gelis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Losar va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Ricard Gelis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Isidoro Mercadal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Jesús Ruiz no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Honorio Couzadoiro.

los alikates

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Saverio Passoni va xutar magistralment una falta al minut 21 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 217 Minuto 74 (Ocasión evento especial cansancio): En Isidoro Mercadal treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 74 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Arretxe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Eladio Gomis de alikates va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Pedro Bleda de alikates va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Xilberto Ostos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marcelino Parme.