Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de la Lucha (1364847) - Electromecanica United (1364848) » 101310670: T19/J12/X

Liga 101310670 Información oficial sobre el partido 101310670 en Hattrick

24.02.2007 14:25:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 12 / X.2058 (170385)

Club_de_la_Lucha Alineación oficial del equipo 'Club_de_la_Lucha' en el partido 2 - 0 gloverchave Alineación oficial del equipo 'gloverchave' en el partido
Loïc Roger (7') 1 - 0
Marco Antonio Recarte (38') 2 - 0
Club_de_la_Lucha Alineación oficial del equipo 'Club_de_la_Lucha' en el partido 2 - 0 gloverchave Alineación oficial del equipo 'gloverchave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club_de_la_Lucha Alineación oficial del equipo 'Club_de_la_Lucha' en el partido 1 - 0 gloverchave Alineación oficial del equipo 'gloverchave' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club_de_la_Lucha

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Loïc Roger, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Club_de_la_Lucha es posava per davant!
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Club_de_la_Lucha va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marco Antonio Recarte, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Club_de_la_Lucha ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Vallino, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Espinel de Club_de_la_Lucha va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Héctor Arabaolaza es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Heliodoro Covas.
  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Jesús Vallino va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Club_de_la_Lucha es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Carlos Saúl Abellán va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Cándido Anllo.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Rodolfo Lecanda de Club_de_la_Lucha va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar Ternero va prendre el seu rol al minut 68.

gloverchave

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco Cornel haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a gloverchave al minut 33.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Sandro Iturrigaray va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de gloverchave que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gloverchave va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Masdeu va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandro Iturrigaray.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Asclepiodoto Torrejón després que el jugador de gloverchave li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sandro Iturrigaray probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.