Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llanos Argual (1371745) - F.C. Islaben (994317) » 101306293: T19/J10/X

Liga 101306293 Información oficial sobre el partido 101306293 en Hattrick

10.02.2007 14:25:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 10 / X.2920 (171247)

Inter de l'Horta Alineación oficial del equipo 'Inter de l'Horta' en el partido 1 - 0 anaisa Alineación oficial del equipo 'anaisa' en el partido
Conrat Villaragut (87') 1 - 0
Inter de l'Horta Alineación oficial del equipo 'Inter de l'Horta' en el partido 1 - 0 anaisa Alineación oficial del equipo 'anaisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de l'Horta Alineación oficial del equipo 'Inter de l'Horta' en el partido 2 - 0 anaisa Alineación oficial del equipo 'anaisa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de l'Horta

Goles Goles

  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): lHorta prenia la batuta de l'encontre al minut 87, quan en Conrat Villaragut va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marin Mufa va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Àlex Castellví va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): lHorta va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Vincenzo Mauri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): lHorta va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Vincenzo Mauri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Al minut 45 es va veure una gran oportunitat per a lHorta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Karlos Glimes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en Òscar Puñal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de lHorta.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): lHorta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Félix Montoro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vincenzo Mauri de lHorta es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vincenzo Mauri se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Ruyman Barbacana, de lHorta, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ettore Ambrogi el va substituir.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Karlos Glimes va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de lHorta estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

anaisa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de anaisa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tedo Muñoz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bojan Bistrović de anaisa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Fondevilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Piña de anaisa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Alejandro De los Santos ocupà el lloc d'en Àlex Castellví al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de anaisa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.