Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esparta12 (1432934) - Monteleoneros CF (1462984) » 101302734: T19/J2/X

Liga 101302734 Información oficial sobre el partido 101302734 en Hattrick

16.12.2006 14:25:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 2 / X.4085 (182652)

Piroluxita FC Alineación oficial del equipo 'Piroluxita FC' en el partido 0 - 3 aluvión Alineación oficial del equipo 'aluvión' en el partido
0 - 1 Henk Vis (25')
0 - 2 Miquel Nacher (89')
0 - 3 Sergio Cabanillas (89')
Piroluxita FC Alineación oficial del equipo 'Piroluxita FC' en el partido 0 - 3 aluvión Alineación oficial del equipo 'aluvión' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Piroluxita FC Alineación oficial del equipo 'Piroluxita FC' en el partido 0 - 6 aluvión Alineación oficial del equipo 'aluvión' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piroluxita FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco de Asís Gonzalbo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Oriol Villa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Cirilo Barato de Piroluxita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Martín García de Piroluxita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Luis Alfredo Burgos que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

aluvión

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Henk Vis que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Henk Vis estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miquel Nacher va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 89.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Sergio Cabanillas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Francisco de Asís Gonzalbo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mikhael Solana Marín va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): El aluvión va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sergio Cabanillas la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Rafael Auseron quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mikhael Solana Marín, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Francisco de Asís Gonzalbo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manolo Irigay va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Irigay de aluvión es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): aluvión va fer una substitució al minut 43. Gilberto Eira va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marco Carriço.