Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santa Cruz FK (1433519) - Piken C.F. (1434633) » 101302671: T19/J1/X

Liga 101302671 Información oficial sobre el partido 101302671 en Hattrick

09.12.2006 14:25:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 1 / X.3828 (182395)

desbocao juniors Alineación oficial del equipo 'desbocao juniors' en el partido 3 - 1 rehau Alineación oficial del equipo 'rehau' en el partido
Toni Esmir (3') 1 - 0
Guillermo Pozuelo (20') 2 - 0
2 - 1 Enrique de Tena (42')
Pedro Argüeso (43') 3 - 1
desbocao juniors Alineación oficial del equipo 'desbocao juniors' en el partido 3 - 1 rehau Alineación oficial del equipo 'rehau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
desbocao juniors Alineación oficial del equipo 'desbocao juniors' en el partido 6 - 0 rehau Alineación oficial del equipo 'rehau' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

desbocao juniors

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Toni Esmir, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. desbocao es posava per davant!
  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Guillermo Pozuelo era molt més ràpid que el defensa Ecequiel Riós. Al minut 20, el jugador de desbocao va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Pedro Argüeso de desbocao va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tanausú García de Llanilla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Pedro Argüeso gairebé va marcar per a desbocao des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Jérôme Lévesque es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Pedro Argüeso de desbocao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Bisbal de desbocao es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Eloy Quesada ocupà el lloc d'en Toni Esmir al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de desbocao quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

rehau

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Yapci Martínez la va rematar Enrique de Tena amb una magnífica volea que va fer pujar per a rehau el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Enrique de Tena quasi redueix la diferència al marcador al minut 25, però una gran estirada d'en Óscar Mariano Romero va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Enrique de Tena quasi redueix la diferència al marcador al minut 51, però una gran estirada d'en Óscar Mariano Romero va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): Després de 75 minuts, Marc Bachs va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Óscar Mariano Romero el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Hug Cortinas de rehau va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Cristian Cabello de rehau s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.