Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os rexos (777631) - osk1 (1438148) » 101296082: T19/J3/X

Liga 101296082 Información oficial sobre el partido 101296082 en Hattrick

23.12.2006 14:20:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / X.3291 (181858)

Don Pimpon Alineación oficial del equipo 'Don Pimpon' en el partido 1 - 2 Sucios S.A Alineación oficial del equipo 'Sucios S.A' en el partido
0 - 1 Carlos Iglesias (12')
Carles Castellar (30') 1 - 1
1 - 2 Jordi Fisas (50')
Don Pimpon Alineación oficial del equipo 'Don Pimpon' en el partido 1 - 2 Sucios S.A Alineación oficial del equipo 'Sucios S.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Don Pimpon Alineación oficial del equipo 'Don Pimpon' en el partido 0 - 1 Sucios S.A Alineación oficial del equipo 'Sucios S.A' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don Pimpon

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Edu Sol va treure un córner llarg cap al segon pal que en Carles Castellar, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Edu Sol gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però David Araujo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pimpon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Edu Sol, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Pimpon van sortir al contraatac al minut 38, però Edu Sol va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Winifredo Balbín es va comportar com un juvenil al minut 66 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Gauchola de Pimpon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Maria Soares de Pimpon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En David Hinestrosa de Pimpon va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ludwig Limbrunner va prendre el seu rol al minut 40.

Sucios S.A

Goles Goles

  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): Juan Carlos Hoyos de Sucios va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Carlos Iglesias que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Passats 50 minuts de partit, Sucios es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jordi Fisas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Edu Milla al minut 36 semblava entrar, però David Hinestrosa va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ignacio Uclés, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ignacio Uclés va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): Luis Ramírez de Sucios va abandonar el terreny de joc després de 54 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Winifredo Balbín va entrar en el seu lloc.