Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AVC Cirera (1416696) - chumakaclub (1339256) » 101284946: T19/J4/X

Liga 101284946 Información oficial sobre el partido 101284946 en Hattrick

30.12.2006 14:20:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / X.1931 (167186)

ciquitraque f.c. Alineación oficial del equipo 'ciquitraque f.c.' en el partido 1 - 0 motardos Alineación oficial del equipo 'motardos' en el partido
Kim Irgan (85') 1 - 0
ciquitraque f.c. Alineación oficial del equipo 'ciquitraque f.c.' en el partido 1 - 0 motardos Alineación oficial del equipo 'motardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ciquitraque f.c. Alineación oficial del equipo 'ciquitraque f.c.' en el partido 2 - 0 motardos Alineación oficial del equipo 'motardos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ciquitraque f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): ciquitraque, atacant per l'esquerra al minut 85, va aprofitar el magnífic llançament de Kim Irgan per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): ciquitraque va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marius Anastasiu en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Enrique Cianca, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 35 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Kim Irgan va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): ciquitraque va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Laurent Mano en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Enrique Cianca, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Laurent Mano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Bonifacio Magurno del ciquitraque ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Enrique Sanjuán va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marius Anastasiu de ciquitraque es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, David Pérez García de ciquitraque va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 45 (Tirita): Passats 45 minuts de joc, en Luis Betoret de ciquitraque va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): ciquitraque va fer una substitució al minut 86. Jesús Vivar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Enrique Sanjuán.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): ciquitraque es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marius Anastasiu no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eduardo Cereceda Sánchez al camp.

motardos

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): José Molina va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Laureano Valor, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): motardos van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Laureano Valor no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de motardos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adolfo Treviño va sortir per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Adolfo Treviño va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adolfo Treviño.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustavo Jiménez de motardos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laureano Valor de motardos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Félix de la Cárcel de motardos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.