Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amorfos F.C. (490310) - los ases del balon (1430342) » 101278143: T19/J1/X

Liga 101278143 Información oficial sobre el partido 101278143 en Hattrick

09.12.2006 14:20:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 1 / X.1433 (166688)

F.C. Nemsitos Alineación oficial del equipo 'F.C. Nemsitos' en el partido 0 - 5 Piratas de la Albufera Alineación oficial del equipo 'Piratas de la Albufera' en el partido
0 - 1 Adelardo Allariz (10')
0 - 2 Juan Luis Baraja (14')
0 - 3 Adelardo Allariz (25')
0 - 4 Pedro Girona (70')
0 - 5 Juan Luis Baraja (71')
F.C. Nemsitos Alineación oficial del equipo 'F.C. Nemsitos' en el partido 0 - 5 Piratas de la Albufera Alineación oficial del equipo 'Piratas de la Albufera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. Nemsitos Alineación oficial del equipo 'F.C. Nemsitos' en el partido 0 - 6 Piratas de la Albufera Alineación oficial del equipo 'Piratas de la Albufera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Nemsitos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Tito Bestilleiro de Nemsitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Nemsitos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Felipe Jijón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tito Bestilleiro al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Patxi Teleña no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Piratas de la Albufera

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Adelardo Allariz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Juan Luis Baraja va aprofitar un error defensiu al minut 14, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Albufera.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Adelardo Allariz de Albufera va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Pedro Girona va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Ferdinand Glastra van Loon estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Luis Baraja va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 5 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Pablo Gontán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Hervé Simonin, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Luis Baraja al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ferdinand Glastra van Loon després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eloi Domènech va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Juan Pablo Gontán quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eloi Domènech, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hervé Simonin després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eloi Domènech va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferdinand Glastra van Loon de Albufera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.