Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. San Julian (1436253) - Los perretes (1431121) » 101274638: T19/J7/X

Liga 101274638 Información oficial sobre el partido 101274638 en Hattrick

20.01.2007 14:20:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / X.1049 (166304)

los mierdas sole Alineación oficial del equipo 'los mierdas sole' en el partido 2 - 2 S.A. Compostela Alineación oficial del equipo 'S.A. Compostela' en el partido
0 - 1 Alessandro Valles (40')
Erich Goblirsch (72') 1 - 1
Clemente Ybarra Pacheco (79') 2 - 1
2 - 2 Alessandro Valles (81')
los mierdas sole Alineación oficial del equipo 'los mierdas sole' en el partido 2 - 2 S.A. Compostela Alineación oficial del equipo 'S.A. Compostela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
los mierdas sole Alineación oficial del equipo 'los mierdas sole' en el partido 1 - 6 S.A. Compostela Alineación oficial del equipo 'S.A. Compostela' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los mierdas sole

Goles Goles

  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Després de 72 minuts de partit, Erich Goblirsch igualava per mierdas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 79 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Clemente Ybarra Pacheco. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paio da Piuca no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mirko Auer-Götz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): mierdas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Silvio Urrecho en un 1 contra 1 amb el porter Tomas Åhblad, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernán Miralles de mierdas es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Tonni Vendelbo no li va importar gens ni mica.

S.A. Compostela

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Compostela va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alessandro Valles va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 81 minuts Alessandro Valles va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Ekiotz Andreu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Serge Delourme, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Ekiotz Andreu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Compostela va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ekiotz Andreu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ippolito Marazzi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ekiotz Andreu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Borja Garcés. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alessandro Valles de Compostela es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Paio da Piuca de Compostela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.