Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

campeones FC (992360) - A.M.M ARGENTINA (1460695) » 101253039: T19/J10/X

Liga 101253039 Información oficial sobre el partido 101253039 en Hattrick

10.02.2007 14:20:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 10 / X.3799 (182366)

Trinidad vieja Alineación oficial del equipo 'Trinidad vieja' en el partido 1 - 1 los agüe Alineación oficial del equipo 'los agüe' en el partido
Román Andeiro (30') 1 - 0
1 - 1 Víctor Alonso (35')
Trinidad vieja Alineación oficial del equipo 'Trinidad vieja' en el partido 1 - 1 los agüe Alineación oficial del equipo 'los agüe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trinidad vieja Alineación oficial del equipo 'Trinidad vieja' en el partido 0 - 2 los agüe Alineación oficial del equipo 'los agüe' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trinidad vieja

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Rufino Gargallo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Román Andeiro perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Rufino Gargallo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Trinidad va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rubén Álvarez Sánchez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trinidad va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Millo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Ibon Maza de Trinidad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Rufino Gargallo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Trinidad estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

los agüe

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Víctor Alonso, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Laurent Chapelle quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): agüe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Víctor Alonso va quedar-se sol davant el porter Juan Luis Carmen Núñez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ibon Maza es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Arximiro Xesteira de agüe, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): Arximiro Xesteira va xutar magistralment una falta al minut 78 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Ares de agüe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Laurent Chapelle de agüe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85 del partit, Laurent Chapelle de l'equip agüe, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.