Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.K. ATHLETIC (1338354) - Atletico DT (1338353) » 101234173: T19/J13/X

Liga 101234173 Información oficial sobre el partido 101234173 en Hattrick

03.03.2007 14:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / X.1818 (167073)

Fútbol Total Alineación oficial del equipo 'Fútbol Total' en el partido 1 - 0 Ateltico Ligre Alineación oficial del equipo 'Ateltico Ligre' en el partido
Bahrudin Durakovic (19') 1 - 0
Fútbol Total Alineación oficial del equipo 'Fútbol Total' en el partido 1 - 0 Ateltico Ligre Alineación oficial del equipo 'Ateltico Ligre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fútbol Total Alineación oficial del equipo 'Fútbol Total' en el partido 1 - 1 Ateltico Ligre Alineación oficial del equipo 'Ateltico Ligre' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,2 % 57,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fútbol Total

Goles Goles

  • 105 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Bahrudin Durakovic rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jorge Vigo, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fútbol va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Javier Alberto Moreno va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Fútbol va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bahrudin Durakovic va anar a parar a les mans del porter.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Bahrudin Durakovic es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Àlex Frigole, jugador de Fútbol, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 37. Javier Hera, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Ateltico Ligre

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Nicolau Núñez va estar a punt de posar per davant a Ateltico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfonso Medrano Ruiz va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Ateltico creava perill des de la dreta al minut 32, però en Alfonso Medrano Ruiz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Xosé Gil desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Ateltico van sortir al contraatac amb encert al minut 57, però Ricardo Maura no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Jorge Balaguer de Ateltico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Maura de Ateltico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.