Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penerbahce (1364992) - CUARTE INDUSTRIAL CD (1364991) » 101214835: T19/J8/X

Liga 101214835 Información oficial sobre el partido 101214835 en Hattrick

27.01.2007 14:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 8 / X.2076 (170403)

Penerbahce Alineación oficial del equipo 'Penerbahce' en el partido 4 - 0 Templarios Pipadores F.C. Alineación oficial del equipo 'Templarios Pipadores F.C.' en el partido
Massimiliano Sina (12') 1 - 0
David Amigó (16') 2 - 0
Baltazar Saraiva (17') 3 - 0
Baltazar Saraiva (66') 4 - 0
Penerbahce Alineación oficial del equipo 'Penerbahce' en el partido 4 - 0 Templarios Pipadores F.C. Alineación oficial del equipo 'Templarios Pipadores F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Penerbahce Alineación oficial del equipo 'Penerbahce' en el partido 3 - 0 Templarios Pipadores F.C. Alineación oficial del equipo 'Templarios Pipadores F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penerbahce

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Penerbahce va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Massimiliano Sina va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En David Amigó de Penerbahce va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Penerbahce va aconseguir el 3 - 0 quan Baltazar Saraiva va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alberto Freixes Montes la va rematar Baltazar Saraiva amb una magnífica volea que va fer pujar per a Penerbahce el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Odilón Pena es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Odilón Pena gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Alonso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lionel Berckemeyer de Penerbahce va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Baltazar Saraiva de Penerbahce va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Penerbahce ho intentava per la dreta per mitjà de David Amigó, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Brandomil Coutiño va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Ville Pöyry no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Marc Munné.

Templarios Pipadores F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Templarios van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Rafael Quesada des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Iturrista.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Arnau Fuster de Templarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.